Deprecated: Required parameter $maxLength follows optional parameter $string in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/helper_functions.php on line 113

Deprecated: Required parameter $maxLength follows optional parameter $string in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/helper_functions.php on line 374

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/image_select/field_image_select.php on line 45

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/repeater/field_repeater.php on line 54

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/select_image_new/field_select_image_new.php on line 26

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/tc_sample_import/field_tc_sample_import.php on line 42

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/text/field_text.php on line 17
White Stuff - Inspirerende en Duurzame kleding Zheng Groningen

We willen een verschil maken voor de wereld om ons heen

“(1985 om precies te zijn)… in een ver land (de Franse Alpen eigenlijk), vonden twee knappe prinsen (nou ja, misschien niet – meer als skizwerver Sean en horecastudent George) het plan op om t-shirts en sweaters te verkopen aan het bergvolk. En zo werd White Stuff geboren.

Sindsdien zijn er vele manen verstreken, met veel groei en veel verandering. Maar de blijvende principes die het jonge bedrijfje vanaf het begin geleid hebben (beter zijn, anders zijn, origineel zijn), zijn vandaag nog even waar als toen – een tijd waarin internet, mobiele telefoons en zoete chili-chips nog niet bestonden.

We investeren tijd en geld om milieuvriendelijk te kunnen werken. We laten iedereen die bij White Stuff werkt zien hoe ze hun energieverbruik laag kunnen houden en hoe ze rekening kunnen houden met hun ‘voetafdruk’ – van denken aan de bomen als we printen, tot het terugdringen van onze vliegkilometers.”

Duurzaamheid

“Wij denken aan de hele White Stuff-wereld – dat zijn meer dan 135 fabrieken in 12 landen (Bangladesh, Cambodja, China, India, Italië, Nepal, de Filippijnen, Portugal, Tunesië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam) en 58.000 werknemers.

Wij geloven in goede dingen doen en dat betekent zorgen voor onze mensen. We tolereren geen slechte arbeidsomstandigheden of mensen die oneerlijk worden behandeld. Als we merken dat mensen in een deel van onze toeleveringsketen onder deze omstandigheden werken, zullen we actie ondernemen om de problemen op een eerlijke en verantwoorde manier op te lossen.

Hoe controleren wij?

Wij hebben onze eigen White Stuff-auditors die speciaal zijn opgeleid volgens onze White Stuff-methodologie. Zij controleren onze fabrieken regelmatig om er zeker van te zijn dat de omstandigheden veilig zijn voor onze werknemers, dat ze eerlijk worden behandeld en dat ze correct worden betaald.

Wat controleren we?

Onze Gedragscode informeert de fabrieksmanagers en -arbeiders over de normen die wij verwachten aan te treffen. Om ervoor te zorgen dat dit echt duidelijk is, hebben we het laten vertalen in de talen van elk van de landen waar onze producten worden gemaakt. Onze controleurs zien erop toe dat het op informatieborden wordt opgehangen zodat de werknemers het kunnen zien. Al onze leveranciers moeten aantonen dat ze onze gedragscode naleven.

Het gaat niet alleen om rondkijken in de fabrieken, maar ook om praten met de arbeiders. Door gesprekken aan te gaan met de arbeiders in onze toeleveringsketen kunnen we dieper graven en erachter komen hoe gelukkig zij zijn op hun werkplek. Door deze gesprekken krijgen we een beter inzicht in hoe ze worden behandeld en, wat cruciaal is, of de omstandigheden zijn verbeterd als we teruggaan en een bezoek brengen.

Daarnaast hebben we met belangrijke leveranciers samengewerkt om ethische inkoop centraal te stellen in hun activiteiten. We zijn rechtstreeks in contact getreden met arbeiders en hebben trainingen gegeven om hen bewuster te maken van hun rechten, en op hun beurt hebben onze fabrieken zich verplicht tot voortdurende verbetering.

Samenwerking

Sinds 2013 zijn we lid van het Ethical Trading Initiative, een organisatie die detailhandelaars en andere organisaties samenbrengt om ervaringen uit te wisselen, projecten te delen en nauw samen te werken aan initiatieven voor de toeleveringsketen.”

SHOP WHITE STUFF

 • Jurken en Jumpsuits

  Jumpsuit Longsleeve Black Gabardine

  179.95

  Onze best-selling Classic Jumpsuit in een uitvoering met lange pofmouw. Het broekpak heeft een revers kraag, aansluitende tailleband, knoop- en ritssluiting voor, zakken en iets toelopende broekspijpen met een gestikte vouw aan de voorzijde. Draag het pak met pumps, sneakers of laarsjes en je zult zien hoe veelzijdig dit broekpak is!

 • Broeken

  Logo 3/4 Leggings

  29.95

  ¾ legging van comfortabele biologische katoen-elastane jersey. Praktisch en modieus, met seizoenskleuren en een brede, zachte tailleband die rustgevend is in plaats van beperkend.

   

  Voel je goed, draag fair! Blutsgeschwister is een Duits modemerk en sinds 2013 lid van de Fair Wear Foundation. Zij ontwerpen met passie feel good couture voor zelfverzekerde vrouwen die liever een rolmodel zijn dan een topmodel. Hun doel is om tijdloze en duurzame lievelingsstukken te creëren die vele jaren gedragen kunnen worden, ongeacht de steeds veranderende modetrends.

 • Truien en Vesten

  NUDAGAN CARDIGAN-Black

  59.99

  NUBIA CARDIGAN – Black

   

  Nümph is gedreven door de wil en het verlangen om een kleurrijk merk te creëren, dat net die extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten wanneer je een entree maakt. Door te spelen met vormen, details en handgetekende prints, creëert NÜMPH hun collecties. Zij ontwerpen kleding voor de optimistische, sterke en onafhankelijke vrouw, die de aandacht trekt door middel van haar eigen persoonlijke stijl. Kijk voor meer informatie over dit merk op onze Nümph pagina.

 • Jurken en Jumpsuits

  NUCADY LONG SINGLET

  34.99

  Prachtige onderjurk van Nümph van modal.

   

  Nümph is gedreven door de wil en het verlangen om een kleurrijk merk te creëren, dat net die extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten wanneer je een entree maakt. Door te spelen met vormen, details en handgetekende prints, creëert NÜMPH hun collecties. Zij ontwerpen kleding voor de optimistische, sterke en onafhankelijke vrouw, die de aandacht trekt door middel van haar eigen persoonlijke stijl. Kijk voor meer informatie over dit merk op onze Nümph pagina.

 • Jurken en Jumpsuits

  NUCORTNEY DRESS

  39.99

  NUCORTNEY DRESS

  Prachtig blauw jurkje met witte dots van viscose lenzing ecovero.

   

  Nümph is gedreven door de wil en het verlangen om een kleurrijk merk te creëren, dat net die extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten wanneer je een entree maakt. Door te spelen met vormen, details en handgetekende prints, creëert NÜMPH hun collecties. Zij ontwerpen kleding voor de optimistische, sterke en onafhankelijke vrouw, die de aandacht trekt door middel van haar eigen persoonlijke stijl. Kijk voor meer informatie over dit merk op onze Nümph pagina.

 • Accesoires

  Shoulder Strap Blue

  49.95

  SURKANA is een modemerk dat verder gaat dan mode.
  Hun collecties zijn een uiting van optimisme, kleur en vrijheid. Ze combineren de creativiteit van onze inspiratiebronnen met trendy elementen die passen bij de persoonlijkheid van elke collectie.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Artikel toegevoegd!
Dit product staat al in je Verlanglijst!