Deprecated: Required parameter $maxLength follows optional parameter $string in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/helper_functions.php on line 113

Deprecated: Required parameter $maxLength follows optional parameter $string in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/helper_functions.php on line 374

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/image_select/field_image_select.php on line 45

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/repeater/field_repeater.php on line 54

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/select_image_new/field_select_image_new.php on line 26

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/tc_sample_import/field_tc_sample_import.php on line 42

Deprecated: Required parameter $parent follows optional parameter $field in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-content/plugins/pgs-core/includes/redux/extensions/text/field_text.php on line 17
Ragwear - Vegan Urban Streetwear - Zheng Groningen

Geboren in Wiesbaden... Opgegroeid in Praag... 18 jaar in de maak...

Het verhaal van ragwear begint eind jaren negentig in het Duitse kuuroord Wiesbaden, waar importeur Holger Brodkorb geïnspireerd werd door de plaatselijke skatescene, maar dacht dat hij kleding van betere kwaliteit kon maken die er beter uitzag en een betere prijs-kwaliteitverhouding had.
En toen, bla bla bla, gebeurde er nog een heleboel andere dingen, en nu zitten we in Praag en ontwerpen we streetwear waarvan we denken dat jij er leuk in zou staan.
Trouwens: vanaf nu is ragwear gecertificeerd met het “approved vegan” label van dierenrechtengroepering PETA. Niet alleen omdat iedereen nu veganist is – we doen het, omdat we ervan overtuigd zijn dat geen enkel dier zou mogen sterven voor zoiets
als mode. Zo zijn onze patches gemaakt van kunstleer, knopen van kokosnoten en al onze kleuren zijn niet op dieren getest. Cool & duurzaam, de styles zijn gemaakt van het fijnste biologische katoen waarvoor geen pesticiden zijn gebruikt en dat het waterverbruik en de vervuiling tot een minimum beperkt. Voelt goed, draagt goed. What comes around, goes around!

Vegan

Wat is veganistische mode?
“Veganistische mode wordt gemaakt zonder dierlijke bestanddelen en doet qua kwaliteit en design niet onder voor de conventionele mode. Dit betekent dat wij geen leer, wol, zijde, bont, hoorn of dons gebruiken. Zelfs bij de kleuren en de afwerking van onze materialen zorgen wij ervoor dat er geen dierlijke ingrediënten in zitten of op dieren zijn getest.

Leer, wol, hoorn en dons worden als natuurlijke producten beschouwd, maar veroorzaken ernstige schade aan het milieu. In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen, is leer bijvoorbeeld niet noodzakelijk een afvalprodukt van de vleesindustrie. De schrijnende arbeidsomstandigheden, de martelende houderijsystemen en de giftige looiprocessen in de leerindustrie brengen enorme schade toe aan mens, dier en milieu. Bovendien zijn industriële fabriekslandbouw en het buitensporige gebruik van antibiotica en voederadditieven die daarbij onontbeerlijk zijn, een oorzaak van multiresistentie, alsmede van grondwaterverontreiniging met nitraten.

In 2015 werden wij door de dierenwelzijnsorganisatie PETA gecertificeerd als “PETA-Approved vegan”, als merk voor onze inzet tegen dierenleed.

Dierlijke inzet
Wij steunen de dierenbeschermingsstichting Hof Butenland en haar proefproject, het “Kuhaltersheim”. Hier kunnen voornamelijk runderen en andere landbouwhuisdieren in alle rust hun laatste levensjaren doorbrengen in een omgeving die is aangepast aan de soort. Dankzij onze inzet hebben we onze gesponsorde koe Lisbeth van de slacht kunnen redden.”

SHOP RAGWEAR

 • Jurken en Jumpsuits

  Jumpsuit Longsleeve Black Gabardine

  179.95

  Onze best-selling Classic Jumpsuit in een uitvoering met lange pofmouw. Het broekpak heeft een revers kraag, aansluitende tailleband, knoop- en ritssluiting voor, zakken en iets toelopende broekspijpen met een gestikte vouw aan de voorzijde. Draag het pak met pumps, sneakers of laarsjes en je zult zien hoe veelzijdig dit broekpak is!

 • Broeken

  Logo 3/4 Leggings

  29.95

  ¾ legging van comfortabele biologische katoen-elastane jersey. Praktisch en modieus, met seizoenskleuren en een brede, zachte tailleband die rustgevend is in plaats van beperkend.

   

  Voel je goed, draag fair! Blutsgeschwister is een Duits modemerk en sinds 2013 lid van de Fair Wear Foundation. Zij ontwerpen met passie feel good couture voor zelfverzekerde vrouwen die liever een rolmodel zijn dan een topmodel. Hun doel is om tijdloze en duurzame lievelingsstukken te creëren die vele jaren gedragen kunnen worden, ongeacht de steeds veranderende modetrends.

 • Truien en Vesten

  NUDAGAN CARDIGAN-Black

  59.99

  NUBIA CARDIGAN – Black

   

  Nümph is gedreven door de wil en het verlangen om een kleurrijk merk te creëren, dat net die extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten wanneer je een entree maakt. Door te spelen met vormen, details en handgetekende prints, creëert NÜMPH hun collecties. Zij ontwerpen kleding voor de optimistische, sterke en onafhankelijke vrouw, die de aandacht trekt door middel van haar eigen persoonlijke stijl. Kijk voor meer informatie over dit merk op onze Nümph pagina.

 • Jurken en Jumpsuits

  NUCADY LONG SINGLET

  34.99

  Prachtige onderjurk van Nümph van modal.

   

  Nümph is gedreven door de wil en het verlangen om een kleurrijk merk te creëren, dat net die extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten wanneer je een entree maakt. Door te spelen met vormen, details en handgetekende prints, creëert NÜMPH hun collecties. Zij ontwerpen kleding voor de optimistische, sterke en onafhankelijke vrouw, die de aandacht trekt door middel van haar eigen persoonlijke stijl. Kijk voor meer informatie over dit merk op onze Nümph pagina.

 • Jurken en Jumpsuits

  NUCORTNEY DRESS

  39.99

  NUCORTNEY DRESS

  Prachtig blauw jurkje met witte dots van viscose lenzing ecovero.

   

  Nümph is gedreven door de wil en het verlangen om een kleurrijk merk te creëren, dat net die extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten wanneer je een entree maakt. Door te spelen met vormen, details en handgetekende prints, creëert NÜMPH hun collecties. Zij ontwerpen kleding voor de optimistische, sterke en onafhankelijke vrouw, die de aandacht trekt door middel van haar eigen persoonlijke stijl. Kijk voor meer informatie over dit merk op onze Nümph pagina.

 • Accesoires

  Shoulder Strap Blue

  49.95

  SURKANA is een modemerk dat verder gaat dan mode.
  Hun collecties zijn een uiting van optimisme, kleur en vrijheid. Ze combineren de creativiteit van onze inspiratiebronnen met trendy elementen die passen bij de persoonlijkheid van elke collectie.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Artikel toegevoegd!
Dit product staat al in je Verlanglijst!