Functional, feminine and casual with a creative touch.

“Wij hebben een duidelijke boodschap: kleed je zoals je bent, hoe je je voelt, hoe je leeft. Versterk je identiteit, geef uitdrukking aan je essentie en zorg voor je omgeving.

Wij steunen het om actief deel uit te maken van de verandering die we willen zien en we moedigen je aan om op een bewuste en verantwoorde manier te consumeren.

Via de Chetna Coalition (Chetco) verbindt SKFK zich ertoe een jaar van tevoren biologisch katoen te kopen van een coöperatie van kleine boeren in de Indiase deelstaten Odisha, Maharashtra en Telangana. Er wordt een eerlijke prijs betaald, en de verbintenis op lange termijn vermindert de economische druk op meer dan 35.000 boeren.

Een merk dat creëert voor vrouwen die een uniek design willen omarmen, geïnspireerd door kunst en cultuur, met een tijdloze, comfortabele en functionele stijl.”

Chan/ge

“Het is tijd voor verandering. We moeten onze focus en prioriteiten veranderen. De tijd is nu gekomen. Midden in een milieucrisis moeten wij, als individuen en als bedrijven, NU actie ondernemen.

De toekomst van onze planeet ligt in onze handen.
Ontdek onze acties:

Op weg naar CO2-neutraliteit

Onze impact op de planeet en haar bewoners verminderen, betekent een wereldwijde inspanning leveren. Naast een duidelijke voorkeur voor organische en ecologische vezels, staan we erop om de impact van elke stap in het proces te meten en te verminderen.

Met onze koolstofvoetafdrukapplicatie kunt u de impact van de SKFK-kledingstukken in termen van koolstofdioxide tijdens hun volledige levenscyclus controleren.

Van het vervoer over zee tot de verpakking van bioplastic of het label van gerecycled katoenpapier, elke handeling wordt gekwantificeerd. U krijgt volledige transparantie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ja, bij SKFK doen we veel verschillende acties, maar het is tijd om ons te concentreren op dit ene probleem en dat is de CO2-uitstoot en de vermindering en compensatie ervan.

Post-consumer vezels

We zijn op weg om tot op zekere hoogte volledig circulair te worden. Ons in store kledinginzamelingsprogramma in samenwerking met Koopera, neemt elk kledingstuk dat iemand wenst weg te gooien.

Vervolgens worden ze via een complex proces per vezel gescheiden, versnipperd en opnieuw gesponnen tot geweven garen of gebreid tot stof en door ons vervaardigd tot een nieuw kledingstuk, waarmee we zelf de kringloop sluiten.”

SHOP SKFK

 • Blousen en Tops

  HIRU T-SHIRT

  49.95
  FAIRTRADE gecertificeerd biologisch katoen
  Basic T-shirt met gedrapeerde kraag en lange mouwen van effen biologisch katoen – FAIRTRADE® en GOTS gecertificeerd – . Bourgondië. Gecertificeerd zijn voelt geweldig. FAIRTRADE® is een manier van zakendoen die garandeert dat boeren aan de oorsprong van ons katoen eerlijk worden betaald; het geeft hen ook subsidies voor het ontwikkelen van gemeenschapsprojecten. GOTS wordt erkend als ‘s werelds toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van organische vezels.
 • Blousen en Tops

  ANADELA T-SHIRT

  69.95
  TENCEL™
  T-shirt met lange mouwen, asymmetrische halslijn en plooidetails op de schouder en in de taille, gemaakt van zeer zachte stretch Birla modal. Vervaagd roze. De op hout gebaseerde Modal Birla-vezels komen uit duurzaam beheerde bossen. Birla Cellulose is marktleider in het gebruik van duurzame bosbouwpraktijken en milieuvriendelijke technologieën in een gesloten lus die grondstoffen recyclen en natuurlijke hulpbronnen behouden.
 • Jurken en Jumpsuits

  HANI-GOTS DRESS

  89.95

  GOTS-gecertificeerde slip-on-jurk van biologisch katoen. Boven de knie model met een ronde halslijn, korte mouwen en een decoratief keyhole aan de achterkant. Contrasterende overlockdetails. Donkergrijze oosterse print. Gemaakt in India

 • Jurken en Jumpsuits

  MAITTE-GOTS DRESS

  99.95

  GOTS-gecertificeerde maxi jurk van biologisch katoen.Maxi model met een ronde halslijn, korte mouwen en een decoratief keyhole aan de achterkant. Contrasterende overlockdetails. Donkergrijze oosterse print. Gemaakt in India

 • Blousen en Tops

  IRATXE-GOTS T-SHIRT

  59.95

  GOTS-gecertificeerd T-shirt van biologisch katoen met V-hals. Met een comfortabele losse pasvorm en splitten aan de zijkant. Donkergrijze oosterse print. Gemaakt in INDIAdiv klassecompositie-titelbP1 STOFbdivdiv klassecompositie-inhoud 97% BIOLOGISCH KATOENdivdiv klassecompositie-inhoud 3% ELASTANEdiv

 • Rokken en Shorts

  BAIZA-GOTS SKIRT-BLACK

  79.95

  GOTS gecertificeerde rok van biologisch katoen. Onder de knielengte met een opening aan de voorkant en A-vorm. Comfortabele elastische taille en rekbare gebreide stof. Zwart. Gemaakt in India

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Artikel toegevoegd!
Dit product staat al in je Verlanglijst!
Removed from Wishlist