Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-includes/formatting.php on line 3506

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.zhenggroningen.nl/wp-includes/formatting.php on line 3506

Ontdek onze verantwoorde stoffen

“Het bewustzijn van duurzame stoffen groeit en het woord ‘duurzaam’ wordt steeds meer gebruikt, dus om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt met uw aankopen, helpen wij u onze stoffen en certificeringen te kennen.

Gerecycleerd polyester: Gerecycleerd polyester is een milieuvriendelijke keuze, aangezien het garen gemaakt is van gerecycleerd PET-plastic. Dit betekent ook dat gerecycleerd polyester bijdraagt tot de vermindering van plastic afval. PET is het materiaal dat u vindt in doorzichtige plastic waterflessen.

Biologisch katoen: Biologisch katoen betekent dat het katoen is geteeld op velden zonder gebruik van pesticiden, kunstmest en ontbladeringsmiddelen. Biologisch katoen wordt geteeld met methoden die een lage impact op het milieu hebben.”

Brand Journey

“EEN TOEGEWIJDE GROEP CREATIEVE MENSEN

Soft Rebels werd opgericht door een toegewijde groep creatieve mensen, die dezelfde droom koesterden: het bouwen van een kledingmerk. Een merk dat de bekende filosofie van yin en yang omarmt.

Tegengestelde krachten worden geschetst als complementair en geven aanleiding tot elkaar als ze correleren, waardoor een perfect geheel ontstaat.

De dualiteit van de filosofie werd vertaald in de naam “Soft Rebels” – een samensmelting van vrouwelijkheid en attitude, die de kern en de signatuur van het merk vormen.

Ons merk is zowel een eerbetoon als een realisatie aan alle vrouwen die zich durven te onderscheiden van de massa, door alle tegenstrijdige kanten van hun persoonlijkheid en stijl te tonen.

We zijn wereldwijd verbonden, maar worden onderstreept door onze sterke Scandinavische waarden.”

SHOP SOFT REBELS

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Artikel toegevoegd!
Dit product staat al in je Verlanglijst!
Removed from Wishlist